Care culmea imi si plac! 🙂

Asa cum probabil banuiti, majoritatea celor ce imi citesc blogul sunt femei, ocazional sotul meu si inca cativa barbati mai mult sau mai putin cunoscuti. Dar pentru ca barbatii in general citesc mai mult despre sport, masini si politica si prea putin despre moda, eu va arat voua niste idei dragute de cadouri  pentru ei, sau pur si simplu sa stiti unde sa ii trimiteti la cumparaturi pentru ca oricum pe voi va intreaba ce si de unde sa isi ia.

Am descoperit de curand colectia de vara Braiconf si mi-au placut in mod deosebit camasile casual. Pai cum sa nu abia astepti sa vina vara si sa ii vezi pe la terase in camasi colorate si cu imprimeuri care mai de care mai simpatice. Cum sa nu simti ca vine vara cand cea mai recenta colectie Braiconf are imprimeuri in culori puternice, cu soare si norisori, frunzulite si pauni?

Dar cele 2 care mi-au placut la nebunie si pe care trebuie sa le aibe si al meu sot in garderoba, pe langa cele 100 de camasi pe care le detine deja, sunt cele cu mesaje brodate super finut si de super efect: “It’s a good day” si “Stay Smooth & Be Delight”! :)) Mi-au placut astea atat de mult ca parca i le-as imprumuta si eu din cand in cand. 😛

Tot cei de la Braiconf, in colaborare cu Pegas, au lansat o colectie dedicata biciclistilor. Deci daca sunteti in pana de idei si stiti ca bicicleste, ce ar fi sa ii cumparati o camasa in loc de colanti?! Sa fe si comod dar si sexy. Super cute si gandite special pentru ei,  camasile acestea pot fi comandate si online de pe site-ul Pegas.

 

Braiconf este un brand romanesc cu traditie si ma bucura ca au stiut sa se adapteze si sa creeze colectii super cool, pe langa cele business sau de ceremonie cu care suntem obisnuiti. Pegas este un alt brand vechi romanesc, recuperat, sters de praf si reinventat de niste oameni tare cool. Sunt bucuroasa ca l-au salvat pentru ca de el ne leaga multe amintiri. Bicicleta copilariei mele a fost un Pegas rosu, cu care am cutreierat cartierul si datorita careia am simtit primul fior de libertate.

Pentru ca sunt ai nostri si pentru ca fac treaba buna, merita sa ii aplaudam, promovam si sa cumparam de la ei cand putem si avem nevoie. #madeinro #buylocal #sustinoamenifaini

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.