Nu imi verific horoscopul in fiecare zi, cateodata chiar cu lunile, dar cand o iau lucrurile razna fara vreo explicatie plauzibila, arunc un ochi pe horoscop si as putea sa jur ca s-au asezat vreo 5 planete prost pe nu stiu ce casa, ca sunt in retrograd sau mai stiu eu ce traiectorie deraiata au de simti ca s-a intors lumea cu fundu-n sus si nu mai stii de unde sa o intorci la loc.

Vi s-a intamplat si voua?

Pe mine Aprilie m-a innnebunit, iar daca mi-au mai ramas cateva “tigle pe casa”, Mai s-a straduit sa mi le sufle si pe alea. Iunie sper sa se dea pe brazda, ca zau ca am si eu limitele mele. Sa nu imi mai aduc aminte de anul trecut, cand numaram zilele pana la finalul lui…

Ca orice femeie aflata in impas si fara explicatii pentru drumurile intortocheate din ultima perioada, am cautat nebuneste o explicatie, ceva care sa faca un soi de sens si care sa imi dea speranta pentru vremuri mai bune. Am verificat situatia zodiei mele pe site-ul astroloagei Susan Miller, si anume www.astrologyzone.com. Susan scrie un horoscop lunar detaliat, asa ca m-am apucat sa il citesc pe al meu pe Mai. Nici nu apuc bine sa citesc, ca observ “A note from Susan” unde descopar ca Aprilie a fost cea mai zapacita si rautacioasa luna din acest an si ca nu am fost singura impactata pana la lacrimi de nesuferita luna. Nici macar Susan nu a scapat! 🙂

Apoi citesc horoscopul din Mai…13 pagini de pdf are dragelor, doar pentru zodia mea! Stiu pentru ca l-am salvat si printat ca sa il am pe birou. 13 pagini din care aflu ca de vreo 7 ani ma chinuie pe mine planetele, iar de vreo 3 m-au supus unui curs intensiv de invatare, pregatindu-ma pentru glorioasa perioada ce va sa vina. Pai daca eu ies sanatoasa la minte dupa 7 ani de pozitii nefavorabile, retrogade si mai stiu eu ce, sunt o eroina. Alianiti-va Dumnezeului o data ca innebunim cu totii aici pe Pamant si mai lasati-mi casele in pace, ca suficient le-ati zdruncinat.

Stiti cum e, nu cred in horoscop pana nu simt pe pielea mea!

Ce-i drept acum face sens de ce de nspe mii de ori citeam prin horoscop: ai grija la bani, nu cheltui aiurea, ai grija la sanatate, nu munci de nebunul, relaxeaza-te, ca oricum n-ai ce-i face, ai rabdare, va fi mai bine, fii consecventa, nu renunta, fii perspicace, lasa de la tine, “lucrurile nu sunt prea grozave acum, dar daca nu renunti, vei reusi”. Mai dar ma mai lasati o data cu ai rabdare, nu te enerva, nu renunta, nu te stresa, nu manca aiurea si eu mai stiu ce sa nu mai fac!!!

Acum ca mi s-a deschis apetitul de citit horoscopul, as vrea niste recomandari de site-uri de pe la voi. Mie imi place Susan Miller, mai citesc Acvaria din cand in cand si AstroCafe.

Voi ati simtit pe pielea voastra influenta planetelor? Sau ati trait perioade in care simteai ca faci un pas inainte si trei inapoi? Daca ati gasit vreun horoscop cu care vi se pare ca rezonati, lasati un link in comentarii. Acum chiar ca sunt curioasa ce batalii mai am de dus sau daca in sfarsit se aseaza lucrurile pe o traiectorie normala, pentru ca nu mai pot cu planetele astea!

Gracias anticipat! 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.