Lyria lanseaza colectia noua de genti pictate si eu am facut un film cu “my real life” de dinainte de eveniment

    Stii zilele alea in care daca ai avea o bagheta magica ai vrea sa faci ziua mai lunga si ceasul sa stea pe loc? Ei bine, majoritatea zilelor mele sunt asa. Si nu, nu am gasit inca bagheta magica. Dar ziua de miercuri a fost chiar mai pe repede-inainte ca de obicei.

    Miercuri seara a avut loc lansarea noii colectii Lyria, denumita Ethnos si dedicata Zilei Universale a Iei. Lyria inseamna povesti pictate pe genti din piele (visul oricarei femei 🙂 ) si povestea Arminei Popeanu, o tanara arhitecta care iesita de pe bancile facultatii si dezamagita de perspectivele gasirii unui job in domeniu, s-a reorientat si reinventat. Armina si-a folosit talentul si a inceput un drum poate mai potrivit ei, imbinand cunostintele de arhitectura cu designul de produs. A adaugat la asta pasiune, talentul la pictura si a iesit un brand ce vorbeste despre tine, pentru ca geanta pe care o doresti poate spune chiar povestea ta.

    Armina nu este la prima colectie inspirata de traditiile noastre (RomanIA fiind lansata anul trecut), dar la cererea publicului, anul acesta Ethnos aduce in prin plan peisajele feerice ale Deltei Dunarii, macii Dobrogei sau elemente arhitecturale – simbol, cum ar fi Coloana Infinitului, Manastirea Voronet sau Castelul Bran.

    Alaturi de gentile Lyria, Armina a fondat si brandul Desirette, unde modelele alese exprima viziunea sa arhitecturala asupra accesoriilor create, impletind texturi speciale de piele, cu linii elegante, clare, simple.

    Este minunat pentru mine sa iau parte la tot felul de evenimente unde descopar oameni minunati care fac lucruri extraordinare si este o mandrie sa vad designeri romani care reusesc sa lanseze branduri de succes. Stiu perfect munca din spate si stiu cat de mult iti ia sa cresti un brand.

    Blogul m-a imbogatit din punct de vedere relational si mi-a adus in cale multi oameni talentati asemenea Arminei. Pe de alta parte, viata de blogger poate parea mai senzationala decat este, iar bloggerii mai “vedete” decat sunt.

    Ceea ce nu e adevarat. Si viata lor e la fel ca a tuturor si de multe ori blogul e doar o parte din ceea ce fac ei in real life. Si pentru ca  miercuri a fost o zi nebuna, iar eu la ora 17 faceam mancare si la 18:30 incepea evenimentul de lansare, va las sa vizionati un filmulet cu my real life de dinainte de eveniment si cateva imagini de la lansarea Lyria.


    PS. Mi-am facut si canal de Youtube ca sa intru in randul lumii. 🙂 Il gasiti aici si apreciez enorm un subscribe. Promit sa fiu mai activa si pe zona asta.

    PS2. Daca v-a placut, va multumesc de LIKE si ma veti surprinde placut cu un SHARE. Pentru ca sharing is caring, stiti voi. 🙂

    Pups

    SaveSave

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.