Eu sunt o creativa de cand ma stiu. Cand eram in generala as fi facut haine la papusi ore intregi in loc de matematica. Asa sunt si acum: buna la creatie, mai putin buna la business. Na, nu le poti avea chiar pe toate, desi ma straduiesc. :)) Am avut noroc sa cresc intr-un atelier de creatie ca mai apoi sa fac 10 ani rochii de mireasa si rochii de seara. Am creat din pasiune si pentru ca asa simteam. Cum unora le vine usor sa jongleze cu bilantul contabil, sa construiasca masini sau sa opereze, mie imi vine natural sa creez ceva cu mainile mele. Dupa ce am inchis atelierul de rochii, am vrut sa stau departe de antreprenoriat si de creat. Nu mi-a iesit. Cumva, am revenit tot in lumea asta, iar de 3 ani am inceput sa construiesc un brand nou, SASHaccessoriesdesign de accesorii statement din piele, made in Bucuresti 🙂 . 

Cu accesoriile mai cochetasem eu si inainte, impreuna cu o prietena, dar mai mult ca o joaca si nu cu colectii inchegate ca cele din ultimii 3 ani.  Pe 31 octombrie 2014 am facut pozele astea:

Sunt primele 3 coliere din piele (si rezultatul final), facute tot din joaca, cu niste mostre de piele primite de la o alta prietena (multumesc Irina). Aceste 3 coliere au insemnat reinceputul. Nu lucrasem niciodata cu pielea, dar dupa acestea 3, atat de mult mi-a placut, incat a venit si prima colectie de coliere statement din piele, Divine Leather Statement. O gasiti AICI pe site, pentru ca eu nu imi scot colectiile de pe site, ci incerc sa completez conceptul lansat de mine cu noi modele. Ce sa zic, imi plac toate si nu imi vine sa renunt la nici unul. In plus, eu nu merg pe trenduri, eu tin cont de nevoi, de stil, de produse care sa transforme, de idei care sa ramana.

Dupa 3 ani de blogging (impliniti pe 8 octombrie) si 3 ani de statement accessories, mi-am facut curaj si am organizat primul meu eveniment (despre care va spun intr-un post separat), care a marcat lansarea a doua noi colectii: Urban Nature – coliere si cercei  si prima colectie de genti, My Dream Bag.

Inspired by Nature, designed for the Urban Lady!

este ceea ce defineste cel mai clar  viziunea mea cu Urban Nature. Urban Nature este inspirata de natura, dar si de natura mea urbana, de stil de viata, de sufletul meu “urban”.  Urban Nature a fost creata pentru femeile ce iubesc accesoriile si stiu ca poti crea usor o tinuta wow din piese simple dar cu accesorii bine alese.

Pana anul acesta nu stiam cat de mult te pot ajuta pietrele semipretioase, ce efecte benefice au asupra celui ce le poarta, dar pentru ca eu le-am descoperit si le-am folosit, mi-am dorit sa includ mult mai multe in colectia Urban Nature, pentru a oferi o alternativa moderna la clasicele bijuterii cu pietre semipretioase. Le-am combinat cu sticla si elemente metalice, intr-un mix echilibrat care sa ofere din puterea cristalelor dar si din modernismul metalului sau din efectul usor sexy al pielii. Fiecare colier din aceasta colectie are pe site si descrierea pietrelor folosite si beneficiile lor. Eu le-am selectat pe cele mai importante, dar puteti descoperi mult mai multe informatii cu un simplu Google search.

 My Dream Bag este, asa cum ii spune si denumirea (nu intamplator aleasa), geanta visurilor mele. Nu de putine ori m-am aflat in situatia de a nu ma putea hotara ce geanta sa aleg din multimea pe care am tot adunat-o de-a lungul timpului, pentru ca erau ori prea mari ori prea mici, genul in care iti incape doar telefonul si servetelele. In plus, fiind mai tot timpul pe fuga, imi vine tare greu urasc sa imi schimb gentile, dupa programul din ziua respectiva sau dupa culorile tinutei. Sa nu va zic de cate ori am m-am trezit cu geanta nepotrivita, pentru ca pur si simplu nu am mai avut timp sa mut toate in alta geanta. 🙂

Toate dorintele mele legate de geanta perfecta s-au concretizat anul acesta in My Dream Bag. In sfarsit pot sa am o geanta incapatoare dar compacta, perfecta pentru activitatile de zi de zi, o geanta cu care sa pot merge la un eveniment pe seara, una care sa imi lase mainile libere atunci cand am nevoie sau dimpotriva, una pe care sa o port chic pe incheietura mainii. Pentru ca nu imi place sa imi tot schimb gentile, mi s-a parut mult mai usor sa ii schimb accesoriul detasabil de pe fata, asa ca acum imi ia  5 secunde sa imi potrivesc geanta cu tinuta. 

Paleta de culori a fost aleasa special, dupa o atenta studiere a culorilor ce se regasesc cel mai mult in garderoba unei femei, astfel incat sa contrasteze frumos si sa duca o tinuta la un alt nivel. Designul gentii este unul curat si minimalist, pentru ca am pus accent pe versatilitate. Nu mi-am dorit o geanta in trend, ci una ce se poate purta forever. Nu mi-am dorit o geanta plictisitoare, dar totusi una care sa mearga la orice.  Sper sa va placa si astept opiniile voastre in zona de comentarii.

Pentru mine, lansarea acestei genti este un vis in care am crezut cu tarie inca de cand era o schita si nu gaseam o fabrica cu care sa pot colabora. Dar am gasit intr-un final, asa ca geanta este realizata in colaborare cu o fabrica din Romania, iar accesoriul detasabil este realizat in totalitate de mine, handmade. Este 100% design si productie #madeinro si sunt mandra de asta. Eu sunt un sustinator a tot ceea ce inseamna #madeinro, fie ca e vorba de design, produse sau orice business mic local, atata timp cat inseamna calitate. Cred ca suntem talentati si cred ca doar sustinandu-ne reciproc putem reusi sa crestem.

Geanta asta a fost un vis care acum s-a implinit. Am trait in viata momente in care mi-a fost frica sa mai cred in visurile mele, momente in care am crezut ca voi numara doar esecurile, dezamagirile si supararile. Am trecut de la a avea totul si a fi sigura pe mine, la a avea aproape nimic si a pune la indoiala capacitatile mele. Am cazut, m-am julit si am ales sa ma ridic, sa sper si sa reinvat a ma increde in mine, pentru ca mi-am dat seama ca nu exista varianta 2, ca a nu lupta si nu incerca nu este o varianta pentru nimeni. Deci da, credeti in voi, munciti pentru visele voastre, chiar si atunci cand dureaza ani pana sa simtiti ca sunteti pe calea cea buna. Invatati continuu, perfectionati-va si tineti la calitatea muncii voastre. Cand am inceput blogul si cand am reinceput sa creez, habar n-aveam unde ma va duce asta. Nici acum nu stiu. :)) Dar ce mi-am promis de la bun inceput a fost ca orice as face, fie ca sunt texte sau produse, nu imi va fi rusine de munca mea. Acum, la 3 ani de cand am luat-o pe drumul asta, nu exista un singur text sau un singur produs pe theurbandiva.com de care sa ma indoiesc. Iar de asta sunt mandra cu adevarat.

Multumesc tare mult celor ce m-au sustinut in momente grele, celor ce au crezut in mine si in ideile mele, oamenilor dragi mie care imi sunt alaturi de fiecare data si care ma ajuta cu tot ce am nevoie, dar si brandurilor mai mari sau mai mici ce au sustinut cu drag evenimentul de lansare a celor 2 colectii: AVON Space, SLOOP, Fabrica de Cafea, DAVINO, Aqua Carpatica si Photo Magique (cabina foto in care ne-am distrat cu totii).

Cat despre eveniment, revin foooarte curand cu povesti despre cum a fost sa imi organizez evenimentul, ajutata doar de inca o minte de mamica. 🙂

 

SaveSaveSaveSave

1 COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.