Am un singur viciu…cafeaua. Neaparat cu lapte, cremoasa, aromata si putin dulce. Imi place sa imbratisez ceasca fierbinte dimineata si sa ii adulmec aroma. Prima inghititura e bucurie in timp ce privesc pe geam si primele raze de soare se vad la orizont. O noua zi incepe. Multumesc Sfintilor pentru ea si pentru linistea de afara, pentru pacea din suflet.  Ma uit pe geam si vad ca incep sa se aprinda lumini prin vecini. Oare cate cafele se pregatesc in Romania in fiecare dimineata?! Daca stiti raspunsul lasati-mi un comentariu. Chiar sunt curioasa.

Daca reusesc sa ma trezesc foarte de dimineata, imi place sa am macar 15 minute de meditat, planuit si pregatit sufleteste pentru ziua cea noua. Neaparat cu ceasca in brate. Cateva momente de liniste inainte de tumultul zilei.

Prima cafea o sorb rapid in timp ce ma pregatesc de plecare.  Plimb ceasca prin casa pe unde am treaba. Pana si pe fiica mea o trezesc in timp ce mai iau o inghitura.

A doua ceasca vine sigur pe la pranz. Ma energizeaza mental si ma bucura aroma ei.

Intr-una din zilele frumoase din toamna asta, faceam o sedina foto in zona Victoriei. Chiar pe Calea Victoriei, la numarul 143 si foarte aproape de cladirea Victoria Center, am intrat intr-o cafenea pentru o pauza.  Ce a a urmat a fost una dintre cele mai frumoase sedinte foto, total neplanuita, la pachet cu cea mai faina experienta: am invatat sa fac cafea professional style. 🙂

Ne-au lasat sa tragem cateva cadre in cafenea si cel mai tare, am primit invitatia sa invat sa fac si eu cafea la super aparatele alea ale lor. N-aveti idee ce mi-a placut. M-am simtit ca un copil intr-un laborator de chimie. :)) Pe toate as fi pus mana. Cafeaua mea nu a aratat perfect, dar avea un gust perfect. Am incercat sa ii fac pana si o inimioara. N-a iesit chiar ca la carte, dar a fost cea mai buna cafea iesita din mana mea.  :))

Click pe poze ca sa deschideti galeria

Mandra foc de realizarea mea

Cand am vazut ca nu imi iese inimioara, m-am axat pe arta abstracta 🙂

Va recomand sa treceti pe la ei daca sunteti in zona. Cu totii avem nevoie de o pauza, sa iesim din cladirea de birouri, sa tragem aer in piept si sa savuram o cafea in liniste.  La Fellow One gasiti niste oameni super pasionati, care organizeaza inclusiv degustari de cafea, la pachet cu povesti faine despre drumul cafelei de la samanta si pana in ceasca noastra.  Mi-a placut tare toata experienta si Cris a surprins atat de frumos toate momentele.

PS. Sper sa va placa si propunerea mea de tinuta la birou. Garantez priviri intense si stare de “I feel so goooood” 😉

Port camasa “imprumutata” de la sot, vesta/rochie facuta de mine, colier SASHaccessories si pantofi Neby.

Zi faina si cafea buna :),

Gia

#sustinantreprenoriilocali #buylocal


Foto:  Photographa Cris Petcu

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

1 COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.