De curand am participat la evenimentul de lansare a noii colectii de pantofi Ancolette semnata de Anca Tanase. Ca orice femeie, cand vad pantofi faini, nu pot sa ma opresc nici de la a impartasi descoperirile, nici de la a-i visa in dulapul meu. Daca rareori o sa ma vedeti innebunita dupa vreo haina, cand vine vorba de pantofi, cu greu ma satur. De altfel, traiesc si dupa principiul garderoba simpla – pantofi statement daca se poate. Na, nu se poate intotdeauna, dar va sfatuiesc sa adunati asa macar 2-3 perechi de luat ochii, pentru ca ei singuri transforma tinuta.

Povestea Ancai incepe cu o cariera în domeniul investitiilor si vanzarilor pe piata de banking, un job ce a venit la pachet cu un dress code destul de strict. Ca mai toate femeile cu joburi asemanatoare ei,  a adunat o colectie impresionanta de pantofi, pentru ca pantofii frumosi nu erau comozi, cei comozi nu erau si frumosi, cei pe care ii purta la birou nu puteau fi purtati si in timpul liber, samd. Se saturase sa tot isi admire pantofii minunati din cutii si sa se gandeasca cu groaza la momentul cand va trebui sa ii incalte, asa ca i-a incotit in minte ideea ca si-ar putea crea o linie proprie de pantofi, unii care sa fie in primul rand confortabili si mai apoi foarte frumosi.

Ca o paranteza, am si eu o pereche de pantofi frumosi ca de muzeu, zau asa.  Nu ma satur sa ii privesc, dar ma trec fiori pe sina spinarii cand ii incalt. Sunt singura pereche de pantofi pe care o detin in care imi amortesc degetele de nu le mai simt, la propriu.  I-am cumparat inainte de o nunta, stiam de cand i-am pus in picioare ca or sa ma doara si i-am luat pentru ca tot ce probasem in ziua aceea erau din zona celor “durerosi”, doar ca astia erau si fabulosi de frumosi. Mi-am zis: “Daca tot o sa ii simt pana in adancul fiintei mele, macar sa arate senzational.” Si cand ma uit la ei, zau ca parca imi mai ia gandul de la durere. Nu s-au largit cu nimic. I-am purtat in casa, cu sosete si fara. I-am dat cu creme, de la aia de maini si pana la acelea speciale. I-am bagat si in congelator cu o punga de apa inauntru care prin inghetare urma sa ii largeasca. Nimic. Eu in viata mea n-am vazut pantofi mai “incapatanati” ca astia. 🙂 A fost si ultima data cand am cumparat pantofi doar pentru frumusete.

Revenind la Anca si la colectia ei de pantofi, veti observa ca majoritatatea sunt cu toc, iar modelele sunt de la cele clasice, perfecte pentru birou si pana la cele mai funky si sexy. Preturile sunt accesibile iar paleta de culori foarte diversa, asa ca va puteti alege chiar voi combinatiile de culori. Ii puteti vedea pe site si proba in showroom-ul Dacia 24.

PS. Nu am putut face nici o poza cu mine la eveniment pentru ca am fost cu Erica, iar ea atunci cand a vazut pantofii a navalit asupra lor si aproape a daramat un obiect de mobilier cu tot cu pantofii din el. Aproape… Mi-am petrecut deci timpul urmarind-o sa nu care cumva sa se apuce sa probeze pantofii, pentru ca ea si i-ar fi pus pe toti in picioare. 🙂 Asa mama asa fiica!… si o spun cu mare mandrie. 🙂


If you liked my article…

You can share it with friends and subscribe to my newsletter to receive the latest fashion ideas, style tips, book recommendations, home & deco inspiration and interesting stories right in your inbox!

Yes, I’ll subscribe!

Follow me on  Facebook  for more inspiring ideas and news!

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.