V-ati gandit vreodata ca ati putea fenta imbatranirea?

Eu mi-am pus intrebarea asta cand am vazut niste femei superbe de peste 60 de ani, cu un ten de ai fi jurat ca e lucrat in Photoshop si un corp de stiu ca sunt altele care nici la 30 de ani nu l-au avut. Si normal ca m-am intrebat: dar ce au facut femeile astea de arata extraordinar la varsta aia? Bineinteles ca are legatura cu un stil de viata sanatos, cu un strop de activitate fizica, cu o minte sanatoasa plus niste gene bune. Desi  bagajul genetic contribuie mult la felul cum aratam si cum imbatranim, asta nu inseamna ca felul in care alegem sa traim nu ne va influenta semnificativ corpul, ba mai mult decat atat, putem anula orice bagaj genetic care ne-ar fi nefavorabil printr-un stil de viata cat mai sanatos si prin alegerea cu atentie a produselor pe care le folosim. Acum, eu recunosc ca nu am cel mai perfect stil de viata dar nici cel mai defectuos, ca ma mentin la o greutate corporala buna si ca tenul nu imi arata cei 34 de ani adunati pana acum, dar chiar si daca nu se vede la exterior foarte mult (daca nu te uiti de aproape 🙂 ), se simte la interior. In plus, eu imi cunosc bine corpul astfel incat sa stiu ca as putea face mai mult pentru el sa se simta si sa arate mai bine, stiu ca pot lua masuri acum, cat inca mai am timp.

De curand, la un eveniment la care am fost invitata, am descoperit un produs care mi-a atras atentia tare mult, un soi de scurtatura catre frumusete si sanatate. Cand au inceput sa vorbeasca despre hidratare excelenta a tenului (eu care am tenul uscat si despre care am scris in nenumarate randuri), despre unghii sanatoase (mie care mi se rup si se exfoliaza si la 1 mm lungime), par sanatos si viguros (daca ati nascut vreodata stiti ca plangi la fiecare pieptanare si aduni par de prin casa de zici ca esti un animal ce naparleste), despre efect antirid si pete pigmentare, despre roseata aia usoara care apare ori de la soare, ori de la faptul ca imbatranesti (chiar daca nu vrei sa recunosti si se acopera bine cu fond de ten) si despre alte beneficii wow, mi-am promis ca trebuie sa incerc.

De o saptamana am inceput cura cu Beauty Help, un nutricosmetic foarte complex,  sub forma de pulbere, pe care trebuie sa o amesteci cu apa, ceai, suc sau iaurt si sa il consumi dimineata, inainte de micul dejun. Se pare ca viitorul in industria de beauty va apartine nutricosmeticelor, iar mie mi se pare ca viitorul asta arata chiar interesant. 🙂 Si ca sa vedeti de ce mi s-a parut un produs wow si m-am hotarat sa il incerc, va las mai jos mixul de ingrediente si rezultatele la care ar trebui sa ne asteptam.

Ultra Complex 9 in 1 Collagen Formula

Colagen – creste elasticitatea si fermitatea pielii

Acid Hialuronic – Hidrateaza pielea si umple ridurile

Resveratrol – protejeaza pielea de razele UV si imbatranire

Vitamina E – neutralizeaza radicalii liberi din piele

Coenzima Q10 – previne imbatranirea precoce

Astaxantina – reduce ridurile si reda tonusul pielii

Vitamina C – stimuleaza productia de colagen in piele (pe care il pierdem natural in proportie de 1% pe an, astfel ca pana la 50 de ani am pierdut deja jumatate)

Ceramozide – reduc ridurile si petele cutanate

MSM – reda flexibilitatea pielii si intareste unghiile si parul

Beneficiile pe care le promite Beauty Help sunt multe si arata aproape ca o lista de dorinte a femeilor,  in special cand vine vorba de frumusete. Formula complexa si unica asigura ingrijirea profunda a pielii, cu efect sustinut de “frumusete din interior” (beauty from inside): protectie anti-imbatranire, reducerea ridurilor, imbunatatirea microcirculatiei, hidratarea pielii, redare fermitatii, elasticitatii si luminozitatii pielii, normalizarea productiei de sebum, micsorarea porilor dilatati, estomparea petelor cutanate, reducerea acneei, estomparea petelor rosiatice in rozacee, reducerea celulitei, imbunatatirea aspectului parului si unghiilor. Totodata, este sustinuta sanatatea sistemelor digestiv, articular, cardiovascular si imunitar. Rezultatele incep sa se observe dupa 3 saptamani, dar este recomandata o cura intreaga, adica cam 2-3 luni, ca sa se produca schimbari mari si de lunga durata.

Acum spuneti si voi, nu-i asa ca aproape ca pare prea frumos ca sa fie adevarat?!

Ei bine, poate ca pare, dar pe mine m-au convins 2 lucruri:

  1. Firma care il produce este Zenyth Pharmaceuticals, companie romaneasca producatoare de suplimente alimentare premium si cea care a produs Colon Help, un produs despre care eu am auzit numai de bine.
  2. Imaginea Beauty Help si cea care il promoveaza cu incredere este Andreea Marin, care cat o fi ea de “zana”  🙂 nu si-ar fi alaturat imaginea unui produs de slaba calitate. Andreea a fost prezenta la eveniment si a povestit cum a privit initial cu scepticism un asemenea produs, dar dupa ce a facut mai multe cercetari si a discutat cu specialisti s-a hotarat sa il incerce si ea, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Ce-i drept, arata intr-un mare fel si ea, la cei 42 de ani pe care ii are.

De curand, la Gala Innovation Health 2017 ce premiaza elitele medicale si inovatiile in domeniu, compania producatoare a primit pentru Beauty Help premiul pentru inovatie –  „Innovation for Therapies“. Eu zic ca asta este inca o dovada ca in Romania se mai fac produse de calitate exceptionala, asa ca Beuty Help pare un produs sigur si eficient.

Asa cum va spuneam, am inceput de curand cura cu varianta cu gust de capsuni si am dizolvat pudra atat in apa, cat si in ceai, suc si iaurt.  Cel mai ok pentru mine a fost in iaurt si suc, pentru ca se simte gustul cel mai putin. Nu  are un gust rau, dar eu  abia pot sa iau vitamina c efervescenta, deci va imaginati ca nu sunt cea mai in masura sa zic ceva de gust. In fiecare luna voi incerca sa notez schimbarile si sa fac cateva poze ca sa pot evalua mai corect evolutia. Vi le voi arata si voua  si la final va voi povesti rezultatele mele.

Daca va simtiti tentate sa il incercati si voi, puteti afla mai multe informatii si comanda de aici. Un borcan va ajunge cam 20 de zile. Daca vreti sa asteptati sa vedeti rezultatele mele, atunci urmariti blogul si contul meu de facebook.

Deci ladies, cum vi se pare ideea de a inlocui cremele cu efecte de suprafata cu nutricosmeticele, ce promit un cumul de efecte extraordinare  intr-un interval de timp relativ scurt?


If you liked my article…

You can share it with friends and subscribe to my newsletter to receive the latest fashion ideas, style tips, book recommendations, home & deco inspiration and interesting stories right in your inbox!

Yes, I’ll subscribe!

Follow me on  Facebook  for more inspiring ideas and news!

 

1 COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.