Fie vorba intre noi, in Romania prognoza meteo arata ploaie si pe strada :)…ceea ce inseamna ca nu o sa ne para rau daca ne pretrecem weekendul in mall-uri sau pe site-uri de reduceri vanand ofertele de Black Friday.

Inainte de a ne arunca cu cardurile inainte, sper ca ati urmarit putin in ultima luna preturile si sper ca in sfarsit nu au mai fost umflate inainte, ca sa aiba de unde sa scada de Black Friday!

“Cumparati, cumparati, cumparati!” pare a fi deviza acestui weekend si nu, nu o sa va spun sa nu o faceti, dar o sa va spun sa o faceti smart. Nu luati lucruri de care nu aveti nevoie, nu luati lucruri pe care nu le iubiti si le doriti, doar pentru ca sunt la reduceri… tot bani sunt si astia, chiar daca mai putini!   Profitati de reduceri pentru a mai bifa din lista de cadouri pentru cei dragi, pentru ca numai maine nu-i Decembrie, care oricum vine la pachet cu extra cheltuieli, deci reducerile de acum v-ar ajuta la umplerea sacului lui “Mos Craciun”, dar pe un buget ceva mai redus.

Am aruncat si eu o privire in online, am mai vorbit cu unii si altii si am pus de-o lista de locuri, branduri si site-uri de unde va puteti lua ceva fain din zona beauty -fashion la pret redus.  Mai adaugati si voi daca mai stiti si uite asa marim lista cu branduri de urmarit…

La MALL

Mall-urile organizeaza Black Friday, dar doar cu brandurile mai mici care au acceptat sa faca oferte black. Brandurile mari nu vor face Black Friday, cu atat mai mult cu cat Romania a luat-o inaintea altor tari si in domeniul asta 🙂 si ne-am grabit cu reducerile. Megamall a postat chiar o lista cu magazinele si ofertele de Black Friday, si o puteti vizualiza aici. Eu o sa dau o fuga maine dimineata si poate va mai dau ponturi de la fata locului.

Beauty

Bottega Verde are reduceri maaaaari, de pana la 80% la niste produse foarte bune.

Cei de la Zenith, producatorii minunatului Beauty Help, pe care l-am folosit si despre care v-am povestit pe larg aici, pregatesc si ei Black Friday.

Avon si  Melkior sunt 2 branduri pe care eu le folosesc din plin si de care chiar sunt multumita si da, au si ei reduceri super interesante. Melkior tocmai ce a lansat noile nuante de ruj lichid mat pe care il detin si eu si arata minunat!

Pentru impatimitele produselor de manichiura/pedichiura, cei de la Cupio vin cu reduceri de pana la 90%. 🙂 Eu am incercat cateva produse de la ei si am cateva recomandari pe care le puteti citi aici.

Sephora are reduceri interesante a parfumuri iar Aoro promite pana la 60% reducere.

E vremea si pentru tinute noi

Cele mai mari site-uri de moda vor da drumul la oferte in curand, asa ca aruncati o privire pe Fashion Days, Fashion Up, Zoot, My Closet sau Dasha.

Eu am pregatit reduceri pentru brandul meu SASHaccessories si aveti timp pana duminica noapte sa alegeti ceva dragut. Colierele statement din cea mai recenta colectie Urban Nature si geanta My Dream Bag sunt la reduceri, alaturi de alte produse selectionate.

Pentru tinute de eveniment, va recomand Nissa, ce au afisat reduceri de pana la 70%.

Daca va place Amazon, aflati ca pe amazon.co.uk Black Friday este chiar maine. :))

Vremea lui Black Friday a venit, cardurile s-au golit iar noi pe graba ne-am innoit! 🙂

Happy shopping ladies!

SaveSave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.